Boeken

Wilbert leest voor uit eigen werk

Wilbert verteld over zijn nieuwste boek

Uit en Thuis KLM'ers werkend en prive

Uit en Thuis, KLM’ers werk en prive

Uit en Thuis, KLM’ers werkend en privé verscheen in 2021. Een mooi vormgegeven ‘koffietafelboek’ met 72 portretten in woord en beeld.

Behalve op deze site is dit boek ook verkrijgbaar bij een select aantal boekhandels: Stevens in Hoofddorp, Thomas in Bergen, Luchtvaarthobbyshop in Oude Meer, Index Books in Leiden, Venstra in Amstelveen en Minerva en De Nieuwe Boekhandel, beide in Amsterdam.

Voor updates, zie facebook.com/uitenthuisboek.

Schipbreuk in het paradijs

Schipbreuk in het paradijs verscheen in 2016 en is het waargebeurde verhaal van mijn overlevingstocht van veertig uur in de Flores Zee bij Indonesië.

Voor updates, zie: facebook.com/schipbreukinhetparadijs

In augustus 2014 maken Wilbert en zijn vriendin Marjan een vierdaagse bootreis van Lombok naar Komodo. Midden op zee gaat het mis: hun boot maakt water en dreigt te zinken. Er zijn vijfentwintig mensen aan boord, maar er is slechts één sloep voor vier personen. In verschillende groepjes proberen de drenkelingen naar een vulkanisch eiland te zwemmen en te peddelen. Zonder eten en drinken en overdag in de brandende Indonesische zon overleven ze twee dagen en nachten in zee, tot ze uiteindelijk bij toeval door vissers worden gered.